خطر مرگ در کمین شب زنده داران

اخبار سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 2 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
خطر مرگ در کمین شب زنده داران

شب زنده داری عمرتان را کوتاه میکند

افرادی که شب زنده داری می‌کنند، بیشتر ممکن است به بیماری‌هایی مثل مشکلات قلبی و عروقی و دیابت نوع دو مبتلا شوند. بدن انسان با سیکل 24 ساعته ای کار می‌کند که توسط ساعت درونی بدن تنظیم می‌شود. این ساعت را به‌عنوان چرخه شبانه‌روزی بدن می‌شناسند. این ساعت درونی بسیاری از کارهای فیزیکی مثل زمان غذا خوردن، خواب و بیدار شدن را کنترل می‌کند. ایجاد اختلال در این چرخه باعث می‌شود که خطر مرگ زودرس در کمین شب زنده دارها باشد. اما چرا؟

برای دریافت مشاوره پزشکی رایگان سؤالات خود را در بخش مشاوره پزشکی دکتر سوشا ثبت کنید.

چرا خطر مرگ در کمین شب زنده داران است؟

مطالعات نشان داده است که مشکلاتی مثل بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت نوع دو رابطه مستقیم با شب زنده داری دارد. افرادی که دیرتر می‌خوابند، احتمالاً تغذیه نامناسب دارند، الکل، شکر و کافئین بیشتری مصرف می‌کنند. به همین دلیل می‌توان گفت خطر مرگ در کمین شب زنده داران بیشتر است.

” درمان بی خوابی : بررسی کلیه موارد و راههای درمان آنها ” از مجله پزشکی و سلامت دکتر سوشا را مطالعه نمایید.

شب ‌زنده‌ داران در معرض مرگ زود هنگام قرار دارند چون مصرف میوه و سبزی‌ها کمتری دارند و بیشتر مواد مغذی خود را از فست فود ها، نوشیدنی‌های حاوی کافئین و مواد قندی دریافت می‌کنند و این ارتباط بین شب زنده داری و دیابت است. بنابراین می‌توان گفت خطر مرگ در انتظار شب زنده داران است.

کاهش مصرف میوه و سبزی‌ها و استفاده بیشتر از مواد غذایی حاوی چربی و کربوهیدرات بر روی سلامت قلب و عروق نیز تأثیر می‌گذارد. هرچه مصرف مواد غذایی طبیعی پایین‌تر باشد، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بیشتر می‌شود.

از سایت سلامت پزشکی دکتر سوشا حتماً بخوانید : ” علت خواب زیاد در طول روز چیست ؟ “.

وقتی افراد شب‌زنده‌دار دیرتر از خواب بیدار می‌شوند، سطح هورمون‌ها در بدن آن‌ها متفاوت از حالت عادی است و به میزانی که باید انرژی برای انجام فعالیت‌های روزانه و یا انجام کارهایی مانند ورزش ندارند. کاهش شور و نشاط روزانه با کاهش علاقه‌مندی به انجام کارها همراه است و در نتیجه آن فرد می‌تواند دچار مشکلاتی مثل چاقی یا افسردگی و بی‌انگیزگی شود.

حتماً مقاله ” آیا خواب زیاد نیز برای سلامتی خوب است یا بد ؟ ” را از مجله سلامتی drsosha مطالعه نمایید.

برای اطلاع بیشتر در مورد سلامت عمومی روی لینک کلید کنید.

عوامل مؤثر بر چرخه شبانه روزی بدن

تمایل افراد به اینکه صبح‌ها زودتر از خواب بیدار شوند و یا شب‌ها زودتر بخوابند در طول عمر متفاوت می‌شود. سحرخیزی در کودکان بیشتر است و از حدود سه هفتگی نوزادان نمایان می‌شود. در دوران کودکی این مسئله متفاوت است. در سن دو سالگی حدود 90 درصد از کودکان تمایل به بیدار شدن از خواب در ساعات اولیه صبح و زود خوابیدن دارند در حالی که این میزان تا 58 درصد در سن 6 سالگی کم می‌شود. در هنگام بلوغ نیز افراد بیشتر تمایل به شب زنده داری دارند.

ملیت و جامعه نیز در ریتم شبانه روزی بدن نقش دارند. برای مثال مطالعات نشان داده است که آلمانی‌ها بیشتر تمایل دارند عصرها کارهای خود را انجام بدهند تا اینکه صبح‌ها به آن‌ها بپردازند.

مطالعات دیگری نشان داد که قرار گرفتن در معرض نور خورشید روی خواب تأثیر می‌گذارند. هرچه افراد بیشتر در معرض نور محیط، سر و صدا و شلوغی باشند، ممکن است بیشتر به سمت شب زنده داری و یا سحرخیزی پیش بروند.


اخبار پیشنهادی دکتر سوشا :

منبع خبر :

تهیه شده توسط : سایت سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
اخبار پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر