کمر درد خطر مشکلات روحی و روانی را افزایش می دهد

اخبار سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 2 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
کمر درد خطر مشکلات روحی و روانی را افزایش می دهد

ارتباط کمر درد با مشکلات روحی و روانی

اخبار سلامت : مطالعه‌ای که روی 200000 شرکت کننده انجام شد ، نشان داد که افرادی با مشکل کمر درد ، به احتمال بیش‌تری مشکلات روحی و روانی را تجربه می‌کنند. آگاه بودن به این مسئله به پزشکان کمک می‌کند که برنامه درمانی درستی برای هر دو گروه از بیماران داشته باشند.
کمر درد یکی از علل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است. در واقع، این بیماری بیش از هر بیماری دیگری باعث ناتوانی می‌شود و در هر 1 نفر از 10 نفر دیده می‌شود. از آنجایی که درد کمر یک بیماری ناتوان کننده است ، شواهد نشان می‌دهد که علاوه بر اینکه سلامت جسمی را تحت تأثیر قرار می‌دهد ، می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات روحی و روانی را بالا ببرد.

در مطالعه قبلی در این رابطه ، از داده‌های سازمان جهانی بهداشت روان استفاده شد و نتایج نشان داد که گردن یا کمر درد مزمن با افزایش خطر ابتلا به اختلالات خلقی ، سوء مصرف الکل و اختلالات اضطرابی همراه است. با وجود شیوع بالای کمر درد ، اما مطالعات کمی روی ارتباط درد کمر با مشکلات روحی روانی انجام شده بود ، تا اینکه مطالعه بزرگی ارتباط میان این رو بیماری را نشان داد.

بزرگ‌ترین مطالعه راجع به ارتباط کمر درد با مشکلات روحی و روانی

در این هفته نتایج آخرین و بزرگ‌ترین مطالعه بررسی ارتباط بین کمر درد و مشکلات روحی و روانی منتشر شد.
تیم تحقیقاتی زیر نظر پروفسور پاتریشیا اسکوفیلد و دکتر براندن استابز از دانشگاه آنجلیا راسکین در انگلستان رهبری شد. این مطالعه بزرگ روی  190595 فرد بالای 18 سال در 43 کشور صورت گرفت.
به طور کلی، 35.1% از جمعیت تحت تأثیر درد کمر بودند و 6.9% از جمعیت مورد مطالعه دچار کمر درد مزمن بودند. چین در میان کشورهای مورد مطالعه، کمترین سطوح درد کمر (13.7%) را داشت.
در برخی از کشورها، بیش از نیمی از شرکت کنندگان، درد کمر داشتند؛ نپال بالاترین نرخ کمر درد (57.1%) را داشت. 53% از مردم بنگلادش و برزیل نیز از درد کمر شکایت داشتند.

کمر درد و مشکلات روحی و روانی

تجزیه و تحلیل داده‌های پرسشنامه‌ها نشان داد که، احتمال تجربه مشکلات روحی و روانی (مانند اضطراب، افسردگی، روان پریشی، استرس و محرومیت از خواب)  در افرادی با کمر درد دو برابر بیش‌تر از افراد بدون درد کمر است.
همچنین احتمال مشکلات روحی و روانی مانند افسردگی در افراد مبتلا به درد کمر مزمن سه برابر بیش‌تر از افراد عادی است.
اطلاعات حاصل از این مطالعه نشان می‌دهد که درد کمر احتمال ابتلا به مشکلات روحی و روانی مانند افسردگی ، جنون ، اضطراب ، استرس و اختلالات خواب را بالا می‌برد.در واقع کمر درد پیامدهای ناگواری دارد که باید برای جلوگیری از بروز این پیامدها ، تلاش کرد و راه‌های درمانی مطمئنی برای آن یافت.
مطالعات بیش‌تری برای یافتن ارتباط دقیق این دو بیماری و راه‌هایی برای جلوگیری و درمان آن‌ها نیاز است.

© وب سایت پزشکی و سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
اخبار پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر