پیوند استخوان برای ایمپلنت به چه دلیل انجام میشود؟

مجله پزشکی و سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 4 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
پیوند استخوان برای ایمپلنت به چه دلیل انجام میشود؟

چکیده مطلب 

ایمپلنت دندان روشی مؤثر برای جایگزینی دندان‌های از بین رفته است. اما گاهی مواقع ایمپلنت کردن دندان‌ها به سادگی انجام نمی‌شود و لازم است ابتدا پیوند استخوان فک برای ایمپلنت انجام شود. در این مقاله درباره پیوند استخوان ایمپلنت به شما توضیحاتی ارائه می‌دهیم.

پیوند استخوان در ایمپلنت چیست

ایمپلنت دندان یک روش بسیار مناسب و کارآمد برای جایگزین کردن دندان‌های ازدست‌رفته است. این روش خیلی مؤثر است به این دلیل که مثل دندان‌های طبیعی که به استخوان فک قلاب می‌شوند، ایمپلنت دندان نیز داخل فک گذاشته می‌شود تا بیشترین پشتیبانی از آن توسط استخوان فک انجام شود.

اما برای بهره بردن از این تکنولوژی بسیار عالی دندان لازم است استخوان فک توانایی و قدرت لازم برای پشتیبانی از دندان‌ها را داشته باشد. متأسفانه وقتی دندان‌ها کشیده شده و از فک خارج می‌شوند، استخوان اطراف آن دندان نیز تحلیل می‌رود و باعث کاهش عرض، ارتفاع و تراکم آن می‌شود. این اتفاق بلافاصله بعد از کشیدن دندان شروع می‌شود.

هرچه زمانی بیشتری از کشیدن یک دندان بگذرد، استخوان اطراف آن بیشتر تحلیل می‌رود. اگر شما قصد دارید ایمپلنت دندان داشته باشید اما استخوان فک شما به اندازه کافی قدرت پشتیبانی از آن را ندارد، چاره کار شما پیوند استخوان برای ایمپلنت است.

شاید بهتر باشد پیش از این که تصمیم به انجام ایمپلنت دندان بگیرید، از ” مزایا و معایب ایمپلنت دندان ” آگاه شوید. مطالعه این مقاله را از وب‌سایت پزشکی دکتر سوشا از دست ندهید.

یک پیشنهاد رایگان به کاربران : در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید به بخش مشاوره پزشکی آنلاین سایت پزشکی دکتر سوشا مراجعه کرده و سؤالات خود را مطرح نمایید. 

پیوند استخوان جراحی ایمپلنت چگونه انجام می‌شود

پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان یک عمل جراحی کوچک است که در همان مطب دندانپزشکی انجام می‌شود. این کار برای ساختن استخوان جدید در فک استفاده می‌شود تا به آن استحکام ببخشد. در پیوند استخوان برای ایمپلنت ، برشی کوچک در لثه ایجاد می‌شود تا استخوان زیر آن نمایان شود و سپس مواد مورد نیاز برای پیوند استخوان به استخوان فک اضافه می‌شود.

بیشتر مواقع، ماده پیوند استخوان نوعی استخوان فرآوری شده است که به عنوان داربست در اطراف نقاطی که بدن شما سلول‌های استخوانی می‌سازد، عمل می‌کند. مواد پیوند استخوان برای ایمپلنت توسط بدن جذب می‌شوند و استخوان جدید جایگزین آن‌ها می‌گردد.

مواد مورد نیاز برای پیوند استخوان می‌تواند از منابع مختلفی، مثلاً بدن خود شما تأمین شود. در بیشتر مواقع این استخوان گرفته شده از حیوانات یا انسان است که در آزمایشگاه استریل و ضدعفونی شده است یا حتی استخوان می‌تواند صنعتی باشد.

شما همواره می‌توانید از مشاوره دندان‌پزشکان سایت پزشکی دکتر سوشا استفاده نمایید. سؤالات خود را در بخش مشاوره پزشکی دکتر سوشا ثبت کنید.

پیوند استخوان برای ایمپلنت : پیوند استخوان جراحی ایمپلنت چگونه انجام می‌شود

انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان

منابع متفاوتی از مواد برای پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان وجود دارد. همه انواع استخوان برای پیوند از نظر علمی آزمایش شده و صحت آن‌ها اثبات شده است. این استخوان‌ها فرآوری شده هستند (به‌جز نوع اتوگراف که در ادامه به آن می‌پردازیم) و استفاده از آن‌ها مشکلی در پی نخواهد داشت. انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان عبارت‌اند از:

  • اتوگرافت : در این نوع از پیوند، از یکی از نقاط بدن خود بیمار استخوان گرفته‌شده و به فک اضافه می‌شود. برای این نوع پیوند دو عمل جراحی باید انجام شود، یکی در نقطه‌ای که استخوان از آن برداشته می‌شود و دیگری در فک. هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت با استفاده از روش اتوگراف گران‌تر از بقیه روش‌ها است، چون درواقع هزینه جراحی برای دو نقطه باید پرداخت شود.
  • آلوگرافت : این نوع از پیوند از استخوان انسان که در آزمایشگاه بررسی شده و فرآیندهای لازم روی آن انجام شده است استفاده می‌شود.
  • زنوگرافت : در این نوع از پیوند استخوان، مواد استخوانی از یک حیوان که معمولاً گاو است گرفته می‌شود.
  • آلوپلاست : در این روش از مواد صنعتی و مصنوعی برای پیوند استخوان فک استفاده می‌شود.

حتماً شما اسم ایمپلنت فوری را شنیده‌اید. برای اطلاع از ” تفاوت ایمپلنت فوری دندان با ایمپلنت دو مرحله‌ای ” این مقاله را از مجله پزشکی دکتر سوشا مطالعه نمایید.

چه چیزی از پیوند استخوان برای ایمپلنت انتظار داشته باشیم

عمل پیوند استخوان برای ایمپلنت تنها به بی‌حسی موضعی که از طریق تزریق آمپول انجام می‌شود نیاز دارد. از آنجایی که برای انجام این عمل لازم است برش کوچکی در لثه ایجاد شود تا دسترسی به استخوان برقرار شود، ممکن است بعد از جراحی کمی درد در آن ناحیه احساس کنید. از مراقبت‌های بعد از پیوند استخوان در ایمپلنت می‌توان به استفاده از مسکن‌ها برای کاهش درد اشاره کرد.

عموماً همه افراد مدت کمی بعد از این عمل جراحی به فعالیت‌های عادی خود بازمی‌گردند. ممکن است تا 7 ماه طول بکشد تا فک و دهان برای ایمپلنت آماده شود. این زمان باعث می‌شود نتیجه مطلوبی از عمل جراحی حاصل شود و شما دندانی در دهان خود داشته باشید که به خوبی دندان‌های طبیعی است.

پیوند استخوان برای ایمپلنت : چه چیزی از پیوند استخوان برای ایمپلنت انتظار داشته باشیم

نتیجه گیری:

پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان در شرایطی انجام می‌شود که استخوان اطراف دندانی که از دست رفته، قدرت کافی برای نگه داشتن ایمپلنت را نداشته باشد. موادی که برای پیوند استخوان استفاده می‌شوند می‌توانند از منابع متفاوتی تهیه شوند که بنا به نوع آن‌ها قیمت‌های متفاوتی نیز خواهند داشت.


مقالات پیشنهادی دکتر سوشا :


منبع مقاله :

تهیه و گردآوری : سایت سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این مقاله پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مقاله مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
مقالات پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر