ویدئو 0 نظر | مدت زمان ویدئو : 1:19

آیا واکسن انفولانزا خوب است یا نه؟ (ویدیو آموزشی)

آیا واکسن انفولانزا خوب است یا نه؟ (ویدیو آموزشی)

 آیا واکسن آنفولانزا بی خطر است؟

واکسن آنفولانزا سالانه برای هرفردی که می‌خواهد احتمال ابتلا به بیماری را در خود کاهش دهد پیشنهاد می‌شود. واکسن آنفولانزا به خصوص برای افراد مستعد ابتلا به انفولانزا توصیه می‌شود.
به دلیل اینکه فصل آنفولانزا از ابتدای مهر ماه شروع می‌شود و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد ، بهترین زمان برای دریافت واکسن ماه شهریور و مهر می‌باشد. زیرا چهار هفته بعد از تزریق واکسن آنفولانزا نیاز است تا سطح ایمنی ایجاد شود. با این حال می‌توان در ماه آذر و حتی دیرتر هم اقدام کرد ، اگر چه اقدام سریعتر می‌تواند برای پیشگیری موثرتر باشد.

آیا واکسن آنفولانزا باعث آنفولانزا می شود؟ 

نه! برخی واکسن‌ها حاوی ویروس‌های ضعیف شده هستند، اما باعث ابتلا به بیماری نمی‌شوند.

ممکن است شما کمی درد در ناحیه تزریق داشته باشید یا کمی تب کنید، اما این‌ها همه واکنش‌های طبیعی هستند که بدن شما در مقابله با عوامل بیگانه دارد. اما عوارض شدید بسیار نادر هستند.

آیا واکسن آنفولانزا واقعاً کار می‌کند؟

بله! بعضی سال‌ها این واکسن تأثیرگذار تر است، اما همیشه ایمنی بدن را در فصل آنفولانزا بالا می‌برد.

چرا باید هر سال واکسن آنفلوانزا بزنیم؟

بله! هرساله ممکن است انواع جدیدی از ویروس وجود داشته باشند. هرسال واکسن‌ها شما را در برابر سه یا چهار نوع که دانشمندان آن‌ها را شایع‌تر می‌دانند، مقاوم می‌کند. همچنین مقاومت در برابر ویروس‌های قدیمی کم کم از بین می‌رود.

واکسیناسیون و اوتیسم: آیا واکسن آنفولانزا باعث می‌شود کودک به اوتیسم مبتلا شود؟

نه! تحقیقات بیشماری انجام شده است که نشان می‌دهد ارتباطی بین واکسن آنفولانزا و ابتلا به اوتیسم وجود ندارد. هرچند بیماری‌های خطرناکی از جمله ذات‌الریه از عوارض ابتلا به آنفولانزا هستند. واکسینه کردن کودکان در برابر آنفولانزا بهترین راه مقابله برای ابتلا به این بیماری‌ها است.

حرف آخر : واکسن آنفولانزا تقریباً برای همه افراد بالای 6 ماه بی‌خطر است. البته اگر شما تاکنون واکنش آلرژیک شدیدی به این واکسن داشته‌اید یا به بیماری نادری با نام سندروم گیلن باره دارید.

پیشنهاد میکنیم که این مقالات را در سایت ما مشاهده کنید 


زمان ویدیو : 1:19

منبع ویدیو :

تهیه و ترجمه : سایت سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.