علائم عفونت روکش دندان (درمان بو گرفتن روکش دندان)

مجله پزشکی و سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 3 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
علائم عفونت روکش دندان (درمان بو گرفتن روکش دندان)

چکیده مطلب 

یکی از عوارض روکش دندان می‌تواند بوی بد آن باشد. بوی بد روکش دندان به دلایل زیادی ایجاد می‌شود. عامل به وجود آمد بوی بد دندان روکش شده هر چیزی که باشد، طبیعی نیست و نیازمند درمان سریع است. در این مقاله به علل بوی بد روکش دندان و راه درمان آن می‌پردازیم.

روکش دندان چیست؟

روکش دندان یک راه بسیار مناسب برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. روکش دندان عصب کشی شده نیز یکی از راه‌های محافظت از دندانی است که دیگر عصب و عروق خود را از دست داده و شکننده است. با روکش کردن دندان‌ها می‌توان از خردشدگی و یا پوسیدگی مجدد آن‌ها جلوگیری کرد.

به طور میانگین، حدود 15 میلیون نفر در آمریکا حداقل یک روکش دندان دارند. اما بوی بد روکش دندان یک علامت خطر است و نشان می‌دهد که چیزی مشکل دارد. درد دندان روکش شده می‌تواند همراه با این بوی نامطبوع باشد که همه این‌ها از علائم عفونت روکش دندان است.

وب سایت سلامتی و پزشکی دکتر سوشا در مقاله ” درمان ریشه دندان ” به توضیح کامل عصب کشی دندان می‌پردازد. حتماً قبل از اقدام به درمان ریشه دندان این موارد را مطالعه نمایید. 

برای دریافت مشاوره دندانپزشکی آنلاین سؤالات خود را در بخش مشاوره پزشکی دکتر سوشا ثبت کنید.

یک پیشنهاد رایگان به کاربران : در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید به بخش مشاوره پزشکی آنلاین سایت پزشکی دکتر سوشا مراجعه کرده و سؤالات خود را مطرح نمایید. 

بوی بد روکش دندان

علت بوی بد دندان روکش شده چیست ؟

بوی بد روکش دندان معمولاً نشانه این است که باکتری‌ها در نواحی اطراف روکش رشد کرده و باعث عفونت روکش دندان شده‌اند. باکتری‌ها می‌توانند به دلیل به وجود آمدن مشکلات ریشه تشکیل شده باشند یا اینکه درمان ریشه قبلی به خوبی انجام نشده بوده و باعث بروز پوسیدگی مجدد شده است.

همچنین اگر اندازه روکش دندان درست نباشد و به درستی روی دندان فیکس نشود، ترک بردارد یا باعث ایجاد فاصله بین دندان‌های مجاور شود باعث بوی بد دندان روکش شده می‌شود.

دندانپزشک در هنگام آماده سازی روکش دندان تمام سعی خود را می‌کند که روکش اندازه درستی برای دندان‌ها داشته باشد و این کار را ا تراشیدن دندان شروع می‌کند. سپس اندازه‌های دقیقی از تاج دندان‌ها را به سازنده دندان می‌دهد تا روکش دندان مناسب با دهان شما ساخته شود.

یک علت دیگر بوی بد روکش دندان این است که ممکن است روکش دندان شما در ابتدا درست سر جای خود قرار گرفته باشد اما به مرور زمان و با استفاده مداوم و وارد شدن فشار بر روی دندان، روکش دندان شل یا جابجا شده باشد. همچنین به مرور زمان چسب روکش دندان ممکن است از بین برود و باکتری‌ها به زیر روکش وارد شده و باعث ایجاد عفونت و بوی بد روکش دندان شوند.

دلیل دیگر برای بوی بد روکش دندان ،وجود حفره دندانی در دندان زیرین است. همه دندان‌های طبیعی ممکن است به حفره دندانی دچار شوند. شما می‌توانید با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن مداوم از این مشکل پیشگیری کنید.

آیا از روش‌های صحیح مسواک زدن و نخ دندان کشیدن آگاهی دارید؟ برای اینکه با این روش‌ها آشنا شوید، مقاله ” بهترین روش مسواک زدن و نخ دندان کشیدن ” را از مجله سلامتی دکتر سوشا مطالعه نمایید.

بوی بد دندان روکش شده

برای رفع بوی بد دندان روکش شده چه کنیم

اگر شما بوی بدی از ناحیه روکش دندان حس می‌کنید یا اینکه روکش دندان درد دارد ،حتماً به پزشک مراجعه کنید. پزشک به شما کمک می‌کند که علت عفونت روکش دندان را شناسایی کرده و آن را درمان کنید. در بیشتر موارد درمان این است که روکش دندان با روکش جدیدی جایگزین شود. انجام این کار می‌تواند باعث حفظ سلامت دندان روکش شده و همچنین دیگر دندان‌های شما شود.

اگر عفونت دندان روکش شده نادیده گرفته شود، عفونت می‌تواند به ریشه دندان نفوذ کرده و شرایطی را ایجاد کند که پزشک مجبور شود که دندان را بکشد.

پیشنهاد: برای دسترسی به همه مقالات دندان روی لینک کلیک کنید.

نتیجه گیری:

بوی بد دندان روکش شده می‌تواند به دلیل جابجایی روکش، شکستن آن، از بین رفتن چسب روکش یا پوسیدگی دندان زیرین باشد که همه این موارد موجب تجمع باکتری شده و مشکل بوی بد را ایجاد می‌کند. برای درمان این مشکل باید به پزشک مراجعه کرد تا از بروز مشکلات جدی دیگر جلوگیری شود.


مقالات پیشنهادی دکتر سوشا :


منبع مقاله :

تهیه و گردآوری : سایت سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این مقاله پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مقاله مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
مقالات پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر