علل مشکل تحریک نشدن مردان و زنان

مجله پزشکی و سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 4 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
علل مشکل تحریک نشدن مردان و زنان

چکیده مطلب 

اختلال برانگیختگی زنان و مردان مشکلی است که در آن فرد توانایی پاسخ دادن به محرک‌های جنسی را ندارد. این مشکل می‌تواند در بروز احساسات یا به صورت فیزیکی (مثل خشکی واژن یا اختلالات نعوظ در مردان ) پدیدار شود. در ادامه این مقاله این مشکل و راه‌های درمان آن را کاملاً توضیح می‌دهیم.

اختلالات جنسی چیست ؟

اختلالات جنسی به هرگونه مشکلی گفته می‌شود که در انجام فعالیت‌های رضایت‌بخش رابطه جنسی مشکل ایجاد کند. فعالیت‌های رابطه جنسی شامل چند بخش هیجانی شدن (شامل میل جنسي و تحریک جنسی )، بخش ثبات این علائم، ارگاسم و در نهایت بازگشت به حالت اولیه می‌شود.

هر دوی خانم‌ها و آقایان ممکن است به اختلالات جنسي دچار شوند. در واقع یکی از شایع‌ترین مشکلات است که حدود ۴۰ درصد خانم‌ها و ۳۰ درصد آقایان در یکی از بخش‌هایی که ذکر شد، دچار اختلال هستند. اختلالات جنسی در هر سنی می‌تواند وجود داشته باشد، اما بیشتر از همه این مشکل در سنین ۴۰ الی ۶۵ سالگی به چشم می‌خورد.

بسیاری از مردم از صحبت کردن در مورد ناتوانی جنسی خود خجالت می‌کشند و به همین دلیل برای درمان اختلالات جنسی به پزشک مراجعه نمی‌کنند. اگر شما یا شریک جنسیتان به مشکلات جنسی دچار هستید، بهتر است بدانید که راه‌های درمانی متفاوتی برای شما وجود دارد. 

وب سایت سلامتی و پزشکی دکتر سوشا در مقاله‌ای با نام ” اختلال جنسی چیست ” به بررسی انواع اختلالات جنسی، علت آن‌ها و راه‌های درمان مربوط به آن‌ها می‌پردازد. پیشنهاد می‌کنیم پیش از مطالعه ادامه مطالب، این مقاله را مطالعه نمایید.

یک پیشنهاد رایگان به کاربران : در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید به بخش مشاوره پزشکی آنلاین سایت پزشکی دکتر سوشا مراجعه کرده و سؤالات خود را مطرح نمایید. 

اختلال برانگیختگی مردان و زنان چیست

افسردگی، اعتماد به نفس پایین، استرس، اضطراب و داشتن روابط با مشکلات زیاد می‌تواند موجب اختلال در برانگیختگی جنسی شود.

معمولاً وقتی خانم‌ها برانگیخته یا تحریک می‌شوند، از نظر حسی و ذهنی هم هیجان زده می‌شوند و از نظر فیزیکی هم علائم برانگیختگی زنان به چشم میاید. نشانه های برانگیختگی زنان شامل این موارد است: واژن ترشحاتی آزاد می‌کند که باعث لغزندگی و خیسی آن می‌شود. بافت اطراف واژن (لبه‌های واژن) و کلیتوریس (که مانند آلت تناسلی مردانه عمل می‌کند) متورم شده و سینه‌ها هم کمی باد می‌کنند.

در آقایان نیز وقتی برانگیختگی جنسی اتفاق می‌افتد، آلت تناسلی به نعوظ کامل می‌رسد و ترشحاتی هم ممکن است از مجرای آلت تناسلی خارج شود.

در اختلال برانگیختگی زنان و مردان ، وقتی خانم یا آقا در معرض حرکات تحریک کننده مثل بوسیدن، رقصیدن، مشاهده صحنه‌های تحریک آمیز یا لمس آلت جنسی قرار می‌گیرند، هیچ‌گونه تحریک جنسی در آن‌ها از نظر جسمی و از نظر ذهنی یا هردو ایجاد نمی‌شود.

گاهی مشکلات جسمی و یا ذهنی علت اختلال در برانگیختگی مردان و زنان نیست، این مشکل می‌تواند به صورت خاص در آلت جنسی وجود داشته باشد. برای مثال ممکن است خانم یا آقایی با دیدن یک صحنه تحریک آمیز حس برانگیختگی جنسی به او دست بدهد، اما با لمس نواحی جنسی (مثل عمل نزدیکی جنسی) هیچ حسی در آن‌ها به وجود نیاید و تحریک جنسی نشوند. این مسئله می‌تواند منجر به خشکی واژن در خانم ها و مشکلات نعوظ در مردان شود که در نهایت با حس نارضایتی همراه است.

برانگیختگی جنسی : اختلال برانگیختگی مردان و زنان چیست

تفاوت اختلال در برانگیختگی زنان – مردان و بی میلی جنسی

دقت داشته باشید که بی میلی جنسی با عدم برانگیختگی جنسی متفاوت است. در بی میلی جنسی فرد از نظر ذهنی تمایلی به برقراری رابطه جنسی ندارد. اما در مشکل عدم تحریک شدن جنسی ،فرد میل به برقراری رابطه جنسی دارد اما به دلیل مشکلاتی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد، از نظر جنسی تحریک نشده و نشانه‌های آن را بروز نمی‌دهد.

اختلال در برانگیختگی مردان و زنان در نهایت می‌تواند منجر به این شود که رابطه جنسی لذت بخش نباشد و بی میلی جنسی را در پی داشته باشد. بنابراین این دو مشکل در ارتباط مستقیم با یکدیگر هستند.

اگر مشکل شما بی میلی جنسی است، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ” 6 علت بسیار مهم کم شدن میل جنسی در روابط زناشویی ” را از مجله سلامت دکترسوشا مطالعه نمایید.

علت مشکل تحریک نشدن مردان و زنان

اختلال در برانگیختگی مردان و زنان می‌تواند دلایلی مشابه با بی میلی جنسی داشته باشد. از جمله دلایل عدم تحریک جنسی عبارت‌اند از:

  • افسردگی
  • کمبود اعتماد به نفس
  • استرس
  • اضطراب
  • دیگر مشکلات روانی
  • مصرف داروهایی مثل داروهای ضد افسردگی
  • مسائل زناشویی

تحریک نشدن آلت جنسی هم می‌تواند به دلایل زیر باشد:

  • سطح پایین استروژن به دلیل زایمان
  • خشکی و نازک شدن جداره واژن بعد از یائسگی
  • عفونت واژن یا آلت تناسلی مردانه
  • کاهش تستسترون در مردان
  • مشکلات بافت آلت تناسلی مردانه
  • بیماری های مقاربتی

تحریک نشدن اندام جنسی می‌تواند به صورت مزمن باشد، یعنی با گذشت زمان مثل بیماری‌های دیابت یا ام‌اس منجر به تخریب اعصاب ناحیه تناسلی شود.

” میل جنسیم کم شده چطور اونو درمان کنم؟برای اطلاع از پاسخ این سؤال روی لینک کلیک کنید.

برانگیختگی جنسی : علت مشکل تحریک نشدن مردان و زنان

درمان اختلال برانگیختگی زنان و مردان

درمان عدم برانگیختگی زنان و مردان بیشتر رویکرد روانی دارد. مثال‌های درمان عدم برانگیختگی مردان و زنان عبارت‌اند از:

  • تلاش برای برقراری اعتماد و گرایش جنسی در بین زوجین
  • فراهم سازی شرایط مناسب برای رابطه جنسی
  • کمک به فرد برای تمرکز روی رابطه جنسی

 

برای آشنایی کامل با روش‌های درمان اختلالات جنسی، مقاله ” درمان اختلالات جنسی ” را از مجله پزشکی دکتر سوشا مطالعه نمایید تا با مراکز درمانی اختلالات جنسی نیز آشنا شوید.

 

نتیجه گیری:

اختلال برانگیختگی جنسی یا همان تحریک نشدن مشکلی است که به دلایل روحی و یا جسمانی اتفاق می‌افتد. گاهی مواقع در نواحی جنسی مشکلی وجود دارد که از نظر فیزیکی قادر به برانگیخته شدن نیستند. این مشکل غیرقابل درمان نیست و با استفاده از کمک روانشناس یا پزشک می‌توان آن را درمان کرد.


مقالات پیشنهادی دکتر سوشا :


منبع مقاله :

تهیه و گردآوری : سایت سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این مقاله پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مقاله مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
مقالات پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر