عوارض چای غلیظ

مجله پزشکی و سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 2 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
عوارض چای غلیظ

حقایقی در مورد مصرف چای غلیظ

مجله پزشکی و سلامتمردانی که در طی روز بیش از 7 فنجان چای غلیظ می‌نوشند، امکان دارد در سنین کهولت دچار سرطان پروستات شوند.امروزه، در بسیاری از محافل علمی و غیر علمی توصیه به مصرف نوشیدنی‌های سلامتی بخشی مانند چای می‌شود و عنوان می‌شود که این نوشیدنی می‌تواند در ارتقای وضعیت سلامت بدن نقش بسیار حیاتی ایفا نماید، اما تحقیقات جدید نشان داده است که مصارف زیاد چای غلیظ در طولانی مدت برای بدن مخاطراتی را هم به دنبال دارد.

 یک مطالعه جدید علمی در بریتانیا بر روی 6016 نفر از مردان با سن 21 تا 75 سال که به طور آشکاری سالیان سال وابسته به نوشیدن مقادیر زیادی چای غلیظ در طی روز بودند، نشان داده که ارتباط معناداری بین نوشیدن زیاد چای غلیظ و امکان بروز سرطان پروستات در بین مردان وجود دارد.

در حقیقت محققان این پژوهش به این جمع بندی رسیدند که مردانی که در طی روز بیش از 7 فنجان چای غلیظ می‌نوشند، امکان دارد در سنین کهولت دچار سرطان پروستات شوند. البته ذکر این مطلب ضروری است که تاکنون محققان به رابطه معنی داری در مورد نوشیدن زیاد چای رقیق با بروز سرطان پروستات در مردان دست نیافته‌اند. بنابراین توصیه متخصصان تغذیه به مردان آن است که در صورتی که عادت به نوشیدن زیاد چای در روز دارند، سعی نمایند از چای رقیق به جای نوشیدن جای غلیظ استفاده کنند.

تأثیرات نوشیدن چای داغ

 نکته‌ای که در مورد نوشیدن چای باید به آن توجه نمود، درجه حرارت چای در زمان نوشیدن آن است. تحقیقات انجام شده در این زمینه به طور قاطع بیان می‌کنند که نوشیدن مستمر چای داغ با بروز سرطان مری و ابتدای معده در ارتباط است. به خاطر این که دمای بالای چای باعث تخریب سلول‌های مری و ابتدای معده می‌شود. در نتیجه در این زمینه هم متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که حتماً چای با دمای متعادل که نه خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد نوشیده شود تا بتوان از منافع نوشیدن چای سود برد.

تأثیرات نوشیدن چای داغ

خوردن مواد قندی همراه با چای؟

نکته دیگر در مورد نوشیدن چای، توجه به مصرف مواد قندی در زمان نوشیدن چای است. امکان دارد بسیاری از افراد به خاطر طعم تلخی که چای در دهان برجای می‌گذارد به سمت مصرف قند، شکر و مواد شیرین به همراه چای متمایل شوند. در این مورد توصیه متخصصان تغذیه آن است که حتی‌الامکان از موادی مانند خرما، کشمش یا توت به جای قند و شکر برای ایجاد طعم شیرین در دهان در زمان نوشیدن چای استفاده شود تا از این طریق هم طعم شیرین را حس کرده و هم از مضرات مصرف زیاد قند و شکر و مواد شیرین به همراه نوشیدن چای در امان بود.


مقالات پیشنهادی دکتر سوشا :

© مرجع تخصصی پزشکی و سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این مقاله پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مقاله مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
مقالات پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر