غذاهای فرآوری شده باعث ابتلا به سرطان میشوند

اخبار سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 2 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
غذاهای فرآوری شده باعث ابتلا به سرطان میشوند

محصولات فراوری شده یعنی چه ؟

غذاهای فراوری شده را می‌توان به دو نوع تقسیم کرد:

دسته اول: وقتی موادی مثل روغن، شکر یا سبزی‌ها به مواد خوراکی اضافه شده و بسته‌بندی می‌شوند، به آن‌ها مواد غذایی محصولات فراوری شده میگویند. نمونه‌های این مواد نان، پنیر و کنسروها هستند.

دسته دوم: محصولات دیگری وجود دارند که مسیر فراوری شدن بیشتری طی می‌کنند و به آن‌ها “محصولات فوق العاده فراوری شده” میگویند. نمونه این مواد نوشیدنی های قندی، چیپس، شکلات، آبنبات، بستنی، مواد غذایی شیرین صبحانه، سوپ های آماده، ناگت مرغ، هات داگ، سوسیس و کالباس، سیب زمینی سرخ کرده و غیره هستند.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله ” 4 نکته راجع به رژیم غذایی ضد سرطان ” در سایت سلامتی و دانستنی‌های پزشکی drsosha بیشتر بخوانید. برای انجام پرسش و پاسخ پزشکی رایگان سؤالات پزشکی خود را در  بخش مشاوره پزشکی دکتر سوشا ثبت کنید.

ارتباط بین غذاهای فراوری شده و ابتلا به سرطان

افرادی که مصرف زیادی از دسته دوم که در بالا ذکر شد، یعنی محصولات فوق فراوری شده را دارند، بیشتر در معرض ابتلا به چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و سرطان روده دارند.

محققان فرانسوی با مطالعه رژیم غذایی روزانه 105 هزار نفر پی به ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و سرطان بردند. تحقیقات آن‌ها نشان داد که افزایش 10 درصدی خوردن غذاهای فراوری شده 10 درصد ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

برای مقابله با مواد غذایی سرطان زا مقاله ” قرص‌های بهترین مواد غذایی ضد سرطان | بخش اول ” را در مجله پزشکی و سلامت دکتر سوشا مطالعه کنید.

پیشنهاد: برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تغذیه و رژیم غذایی روی لینک کلیک کنید.

همچنین معمولاً افرادی که مصرف بالا از غذای فراوری شده دارند، بیشتر سیگار می‌کشند و کمتر ورزش می‌کنند و شانس بالاتری برای ابتلا به سرطان دارند؛ اما حتی با کنترل ورزش و مصرف دخانیات نیز همچنان ارتباط بین محصولات فراوری شده و سرطان وجود دارد.

افرادی که غذاهای فراوری شده بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر از غذاهای سالم که می‌توانند از ابتلا به سرطان جلوگیری کنند مصرف می‌کنند. وعده‌های غذایی سالم باید شامل موادی مثل دانه‌های کامل، میوه ها و سبزی ها به جای موادی که ارزش غذایی پایینی دارند، باشد.

با این وجود، غذاهای فراوری شده و فوق العاده فراوری شده میزان قابل توجهی از رژیم غذایی مردم سرتاسر جهان را تشکیل می‌دهد. در سال 2016 میلادی یک تحقیق نشان داد که 60 درصد از کالری‌های مورد نیاز روزانه ساکنین آمریکا از مصرف محصولات فراوری شده تأمین می‌شود. یک تحقیق دیگر نشان داد که 50 درصد رژیم غذایی ساکنین کانادا و بیش از 50 درصد رژیم غذایی افراد ساکن انگلستان را غذاهای فراوری شده تشکیل می‌دهند. متأسفانه میزان مصرف غذاهای فراوری شده به طور چشمگیری رو به ازدیاد است.

از سایت دکتر سوشا حتماً بخوانید :رژیم غذایی لاغری چیست “

برای دریافت مشاوره پزشکی آنلاین سؤالات خود را در بخش مشاوره پزشکی دکتر سوشا ثبت کنید.

یکی از قدم‌های اولیه برای برقراری سلامت در جامعه، رژیم‌های غذایی متنوع است. باید هرچه بیشتر از غذاهای طبیعی استفاده کرد و از مصرف غذاهای فراوری شده تا حد ممکن پرهیز نمود.


اخبار پیشنهادی دکتر سوشا :


منبع خبر :

تهیه شده توسط : سایت سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
اخبار پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر