بیماری کرونا – Chrona

بیماری ها
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: < 1 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
داستان خود را برای ما تعریف کنید
بیماری کرونا - Chrona

درباره بیماری کرونا

بیماری کرونا توسط کروناویروس‌ها در انسان ایجاد می‌شوند، البته در اکثر مواقع کرونا ویروس‌ها حیوانات را آلوده می‌کنند اما هفت نوع از آن‌ها دستگاه تنفسی بدن انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در دسامبر 2019 برای اولین بار در ووهان چین، عده‌ای از انسان‌ها را بیمار کرد و موجب مرگ تعداد زیادی از مردم جهان گردید.
کرونا ویروس زیر مجموعه کروناویریده است، معمولاً شدت سرما خوردگی که کرونا ویروس عامل آن باشد بیشتر است (حتی ممکن است موجب مرگ در برخی افراد شود) و بیشتر در زمستان و بهار باعث سرماخوردگی می‌شوند. افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و کودکان مبتلا به بیماری‌های قلبی، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا هستند.

شما می‌توانید برای جمع‌آوری بیشتر اطلاعات در مورد بیماری کرونا بخش اخبار پزشکی دکتر سوشا مطالعه نمایید.

آیا شما هم دچار “ بیماری کرونا ” هستید؟
شما می‌توانید در انتهای صفحه و در بخش نظرات سوال یا تجربه خود را مطرح کنید تا در کمترین زمان ممکن به سوالتان پاسخ داده شود

علائم و نشانه‌های بیماری کرونا

کلیک کنید

علائم اولیه بیماری کرونا ممکن است شامل موارد زیر باشد:

• تب
• لرز
• بدن درد
• گلو درد
• سرفه
• سردرد
• اسهال
• تهوع
• استفراغ
• آبریزش بینی

علائم در موارد شدید عبارتند از :

• عفونت ریه ( پنومونی)
• سندرم تنفسی حاد
• نارسایی کلیه

علت بیماری کرونا

کلیک کنید

بیماری کرونا توسط کروناویروس‌ها در انسان ایجاد می‌شوند و سرعت انتقال این ویروس از فردی به فرد دیگر بسیار زیاد است و به همین دلیل است که عده‌ زیادی از انسان‌ها را بیمار می‌کند و تاکنون موجب مرگ تعداد زیادی از مردم جهان شده است.

کرونا ویروس : علت بیماری کرونا

 

عوامل خطر بیماری کرونا

کلیک کنید

عواملی که می‌توانند خطر بیماری کرونا را افزایش دهند، عبارتند از:

• سالمندان
• خانم‌های باردار
• کودکان
• افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، مثل دیابت، بیماری‌های قلبی.
• افرادی که ایمنی بدنشان ضعیف است مانند افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس

عوارض بیماری کرونا

کلیک کنید

کرونا ويروس‌هاي انساني معمولا موجب سرماخوردگي بدون تب، در بزرگسالان مي‌شوند. علائم عفونت‌هاي کرونا ويروس تنفسی در انسان به صورت آبريزش بينی و بي‌قراری ظاهر مي‌شود. دوره کمون اين بيماري حدود 5-2 روز است و بيماري حدود 1 هفته ادامه دارد. مجراي تحتاني تنفسي به ندرت گرفتار مي‌شود، اگر کودکان مبتلا به آسم، بزرگسالانی که بيماري ريوي مزمن دارند از حملات زياد عطسه و علائم تنفسي رنج مي‌برند.
کرونا ويروس جديد شناخته شده، باعث بيماري‌های تنفسی سختی مي‌شود. دوره کمون حدود 14-6 روز است. علائم اوليه شامل تب لرز، بي حالي، سرگيجه، سرفه و گلودرد هستند و پس از چند روز تنگي نفس ظاهر مي‌شود، این تنگی نفس در برخي بیماران به سرعت به سوي ديسترس تنفسی حاد پيشرفت مي‌کند و نياز به تنفس مصنوعي پيدا مي‌کنند. مرگ، حاصل نقص تنفسي پيش رونده و یا ایست قلبی می‎باشد و موارد مرگ و مير بين ميانسالان و سالمندان بالاتر است.

کرونا ویروس : عوارض بیماری کرونا

تشخیص بیماری کرونا

کلیک کنید

اگرچه کرونا ویروس‌ها بیشتر در حیوانات دیده می‌شوند، تشخیص اینکه علت بیماری کرونا ویروس باشد یا خیر کمی مشکل است، چرا که به سختی در آزمایشگاه رشد و نمو می‌کنند. تنها براساس معاینه فیزیکی نمی‌توان تشخیص بیماری کرونا را به طور قطعی داد چون موارد خفیف این بیماری ممکن است شبیه به آنفلوانزا یا سرما خوردگی به نظر برسد.

بنابراین برای تایید و تشخیص بیماری کرونا برخی تست‌های زیر را روی بیماران انجام می‌دهند:

• راديوگرافي از قفسه سينه
• نمونه‌گیری از گلو یا بینی فرد مشکوک به ابتلا
• نمونه گیری از خلط یا ترشحات فرد مشکوک به همراه نمونه خون

سپس نمونه‌ها و نتیجه رادیوگرافی به آزمایشگاه ارسال می‌شود و برای تشخیص آزمایشگاهی ویروس جدید کرونا از روشی به نام واکنش زنجیره‌ای پلی‌مراز کمی با استفاده از آنزیمی به نام نسخه ‌بردار معکوس استفاده می‌شود که باعث می‌شود تا علاوه بر تشخیص ویروس، می‌توان تعداد ویروس را از روی تعداد ژنوم در نمونه آزمایش شده، تعیین کرد. برای تشخیص کرونا ویروس ابتدا تست برای شناسایی آن انجام می‌شود و سپس نتیجه با آزمایشی دیگر تائید می‌شود، اگر هر دو تست مثبت بود؛ تست سوم نوع ویروس کرونا را مشخص می‌کند.
همچنین برای تشخیص بیماری کرونا از کیت‌های تشخیصی خاصی به نام (۲-SARS-CoV) نیز استفاده می‌شود که این کیت در ۴ مرحله بیماری کرونا را تشخیص می‌دهد.

کرونا ویروس : تشخیص بیماری کرونا

درمان بیماری کرونا

کلیک کنید

اگرچه تلاش‌های بسیاری برای تولید واکسن کرونا انجام شده است، اما هنوز واکسن یا داروی مخصوص درمان این بیماری برای ریشه‌کن کردن، درمان قطعی و جلوگیری و یا مقابله با عفونت کرونا وجود ندارد. البته به خاطر شیوع گسترده این بیماری در دسامبر 2019 و پراکندگی آن در کل دنیا، این تلاش‌ها و مطالعات برای ساخت دارو و یا واکسن درمان بیماری کرونا به شدت بیشتر شده است و امیدواریم به زودی راهی برای درمان این ویروس مرگبار پیدا شود.

پیشگیری از بیماری کرونا

کلیک کنید

به طور مرتب دستان خود را بشویید: شستن منظم و با دقت دستان با آب و صابون و محلول ضدعفونی کننده حاوی الکل می‌تواند ویروس روی سطح دستان شما را از بین ببرد و از انتقال آن به بدن شما جلوگیری کند.

شرکت کیمیا سوشا ارائه کننده محصولات ضدعفونی کننده از بهترین برند اروپا در کنار هم میهنان عزیز خود می‌باشد و با عرضه محصولات ضدعفونی کننده دست و محلول ضد عفونی کننده سطوح بیگوآنید و ضد عفونی کننده سطوح AF دکتر شوماخر آلمان سلامتی را برای مردم عزیزمان آرزومند است. برای خرید محصولات ضدعفونی کننده روی لینک‌ها کلیک کنید.

از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنید: از دست دادن و روبوسی کردن به خصوص با افراد دارای علائم تنفسی (سرفه، عطسه و…) و حتی تمامی افراد بدون علائم (زیرا این ویروس 14 روز دوران کمون دارد و ممکن است فردی هنوز علائم بیماری را بروز نداده باشد اما ناقل ویروس باشد.) خودداری کنید.
فاصله استاندارد (حداقل یک متر) با دیگران را رعایت کنید: با کسانی که سرفه یا عطسه می‌کنند، حداقل یک متر فاصله داشته باشید. زیرا هنگام سرفه و عطسه قطرات ریزی از بینی و دهان افراد به بیرون پرتاب می‌شود و اگر فرد مبتلا به ویروس باشد، این ذرات ریز که حاوی ویروس کرونا هستند از طریق تنفس به بدنتان وارد می‌شوند.
از تماس دست‌ها با چشم‌ها، بینی و دهان خودداری کنید : زیرا دست با سطوح مختلفی در تماس هستند و ممکن است ویروس را جذب کنند. زمانی که دست‌ها به ویروس آلوده شدند، به راحتی می‌توانند ویروس را به چشم‌ها، بینی و دهان انتقال دهند و از این طریق ویروس وارد بدن شما شده و شما را بیمار کند.
ماسک بزنید و بهداشت تنفسی را تمرین کنید: بهداشت تنفسی به معنی پوشاندن دهان و بینی با دستمال کاغذی هنگام عطسه و سرفه و سپس دور انداختن دستمال است. زیرا قطرات ریزی که با عطسه و صرفه از دهان و بینی ما خارج می‌شوند، ویروس را گسترش می‌دهند. با رعایت نکات بهداشتی تنفسی، می‌توانید از اطرافیان خود در برابر ویروس‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و بیماری کرونای جدید محافظت کنید. همچنین ماسک زدن نیز می‌تواند از ورود و خروج ویروس کرونا از دهان و در نتیجه گسترش آن جلوگیری کند.
• از رها کردن دستمال کاغذی و ماسک‌های مصرف شده در محیط خودداری کنید.
• از خوردن مواد غذایی نیم پز خودداری کنید.
• از تماس با حیوانات اهلی و وحشی خودداری کنند.
• قرنطينه افرادي که به کرونا ویروس آلوده شده‌اند، از بروز این بیماری جلوگیری می‌کند.
• اندازه گيري تب مسافراني که از مناطق شيوع اين بيماري مسافرت کرده‌اند، می‌تواند از انتشار بيماري گرونا جلوگيري کند.

چه موقع برای بیماری کرونا به پزشک مراجعه کنیم

کلیک کنید

موارد خفیف این بیماری ممکن است شبیه به آنفولانزا یا سرماخوردگی به نظر برسد. برای درمان سرفه یا علائم سرما خوردگی، روش‌های معمول را باید در پیش بگیرید و نگران ویروس کرونا نباشید. اگر سرفه‌هایتان برطرف نشد یا علائم دیگری از جمله درد سینه، مشکل تنفسی یا احساس ناخوشی، همراه با آن دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید.

کرونا ویروس : چه موقع برای بیماری کرونا به پزشک مراجعه کنیم


مطالب مرتبط با بیماری کرونا

حقایق و شایعات در مورد ویروس کرونا
بیماری کرونا چیست؟ و چه علائمی دارد +(16 پرسش و پاسخ مهم)
چگونه از کودکان در برابر اخبار بد کرونا محافظت کنیم؟
اخبار کرونا؛ نکات پیشگیری از کرونا در خانه و آشپزخانه
بیماران مشکوک به کرونا به این بیمارستان ها مراجعه کنند
روش های محافظتی در برابر کرونا ویروس بر اساس راهنما who


منبع مقاله :

تهیه و ترجمه : سایت سلامت دکتر سوشا

پرسش و پاسخ پزشکي رايگان

کاربران عزيز شما ميتوانيد از منوي وب سايت به بخش ” پزشکان مشاور ” مراجعه کرده و سوالات پزشکي خود را از کارشناسان و پزشکان مشاور ما بپرسيد . پرسش هاي شما در کمترين زمان ممکن پاسخ داده مي شود و لينک آن از طريق پروفايل سايت ، ايميل يا شماره تماس شما ارسال خواهد شد.

مشاهده صفحه ” مشاوره پزشکي و سلامتي

تعریف بیماری از دیدگاه وب سایت ویکی پدیا:

بیماری به ناهنجاری در بدن یا روان می‌گویند که به علت ناراحتی، اختلال عملکرد یا تنش در بیمار یا سایر افراد مرتبط با او ایجاد می‌گردد.

طبقه‌بندی و لیست انواع بیماری ها

عامل ایجادکننده بیماری مانند بیماری‌های عفونی ، بیماری‌های ژنتیکی ، بیماری‌های شغلی ، بیماری‌های روانی .

مدت زمان بیماری مانند بیماری حاد ، تحت حاد و مزمن .

عضو درگیر شده مانند بیماری‌های قلبی ، بیماری‌های گوارشی و ریوی .

انواع عوامل بیماری

·         بیماری‌های ناشی از سبک زندگی

·         عوامل عفونی

·         عوامل ژنتیک

·         بیماری‌های خود ایمنی

آشنایی با انواع بیماری ها

کاربران عزیز، ما در سایت پزشکی و سلامت دکتر سوشا سعی داریم که لیست بیماریها یا فهرست بیماری ‌ها را راه اندازی کنیم و در ابتدا قصد داریم تا  لیست بیماری های شایع را انتشار و در ادامه لیست بیماریهای ویروسی ، رایج ترین بیماری در ایران ، انواع بیماریهای مزمن و .. را از بهتربن و کاملترین منابع تهیه و ترجمه کنیم .

هدف ما رسیدن به دایره المعارف بیماری ها بوده و سعی کرده ایم تا دسته بندی بیماری ها به درستی انجام شود و بدین منظور چندین حالت متفاوت در صفحه جستجوی بیماری ها را برای شما قرار داده ایم که شما بتوانید در کمترین زمان ممکن اطلاعات کافی در خصوص بیماری مورد نظر خود را کسب کنید

شبکه اجتماعی سلامت دکتر سوشا

مهمترین هدف ما در بخش بیماری های سایت دکتر سوشا این است تا کاربران با ایجاد همفکری و تعامل با سایر کاربران آنها را در بهبود روند بیماریشان یاری کنند . از شما کاربران گرامی و بیماران عزیز نیز خواهشمندیم ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنید .

ما همیشه بر این شعار معتقد هستیم که “بیماری رفتنی است اگر با هم بمانیم “

اول با تب و بیحالی و بدن درد شروع شد. شوهرم همون روز که احساس کرد حالش خوب نیست دیگه خونه نیومد. موند آموزشگاه. بنده خدا ۱۰ روز تنها بود اونجا خودشو قرنطینه کرده بود. من و بچه ها اومدیم خونه مامانم موندیم . براش غذا درست میکردیم بابام میبرد براش. اصلا نمیزاشت کسی وارد اتاقش بشه. فقط غذا رو میزاشت جلو در و میومد. خلاصه تو این ۱۰ روز هی حالش بدتر میشد. ۴ ۵ تا دکتر رفت هی گفتن آنفولانزاست. دیگه آخرش سرفه اش شروع شد و تهوع شدید گرفت که دیگه گفت میرم بیمارستان. رفت بیمارستان سینا ازش تست اکسیژن خون و سی تی اسکن از ریه گرفتن گفتن بله ریه درگیر شده…. بستریش کردن. ۳ روز تو اورژانس بستری بود بعد بردنش تو بخش الانم ۳ روزه تو بخشه. خداروشکر اکسیژن خونش بالا اومده و حالش بهتره

مشاهده کامل

خواهر اولیم 35 سالشه و حسابداره تو شرکت. دونفر از دارایی اومدن مثل اینکه اونا درگیر بودن. حتی قبل از اینکه اصلا اعلام کنن کرونا ایران اومده .خواهرم بعد یک هفته واسه الباقی ارائه مدارک رفته بود دارایی. دیده بود هردو نفر نیستن. اونجا حالشونو جویا شده بود گفته بودن جفتشون مریض شدن نمیان. خواهرمم از همون اول استرس کرونا رو داشت…. آخرای بهمن ماه بود زنگ زدن به آبجیم گفتن اون دو نفر یکیشون مرده. آبجیم همون جا ترسید.گفت کرونا بوده، پس منم میگیرم. تا ۲ اسفند آبجیم مریض شد. رفت دکتر ولی انقدر استرس کرونا رو داشت که بدتر شد. دو سه روز بعدش منم از ایشون گرفتم. باز باهم رفتیم دکتر که گفت مشکوکیم به کرونا ولی تو خونه قرنطینه بمونیم بهتره چون داروی خاصی نداره. گفت فقط به تغذیه و استراحتتون خوب برسید. مایعات و غذاهای مقوی گرم بخورید. من کلا عین خیالمم نبود از اول. ولی آبجیم بیشتر می‌ترسید. چون مشکوک بودیم چیزی هم نمیخورد حالش بدتر شد. بردیمش بیمارستان بوعلی. سی تی اسکن کردن ریه ها عفونت داشت بستری کردن. بعد بستری شدن ازشون مثل اینکه آزمایش گرفتن بعد ۷۲ ساعت جوابش از تهران اومد که مثبت بود. اونجاهم تا خواستن بستریش کنن افتاده بود گریه… تصورش کلا از کرونا این بود که دور از جون حتما میمیره. تا چند روز واقعا روحیه نداشت حالشم خوب نبود. ما زنگ میزدیم بهش کلا ناامید حرف میزد ولی بعد چهار روز دیده بود یکی از بیمارا خوب شده و مرخص شده روحیه گرفت. از اون روز بهتر شد. خداروشکر میخوام بگم واقعا این مریضی به استرس و نگرانی و ترس خیلی ربط داره چون سیستم ایمنی بدن میاد پایین. من و خواهرم علائممون یکی بود. از اول سردرد، سرفه، خستگی و بیحالی، سوزش ریه، بی اشتهایی …. ولی من تو خونه حالم بهتر شد. آبجیم بخاطر نگرانیش بدتر شد و از اونطرفم خواهر دومیم مبتلا شد (31 سالشه) و آزمایش خون داد که گفتن آزمایشت خوبه اما اگه حالت بدتر شد بیا بیمارستان. حالش بدتر شد و سی تی اسکن کردن و بعد بستریش کردنش. مامانمم همینطور سی تی اسکن کردن و بستری شد. مامانم 52 سالشه و دکتر به مامانم گفت که از نگرانی این بیماری رو گرفتی چون وقتی خواهرم بیمارستان بود مامانم واقعا آروم قرار نداشت. خیلیا از بیمارستان رفتن میترسن ولی تو بیمارستان بهتر میرسن چون که اکسیژن خون همش چک میشه ولی تو خونه مامانم تنگی نفس شدید گرفت… به قلبش فشار اومد که ما سریع بردیمش بیمارستان. الانم خداروشکر سه تاشونم از بیمارستان مرخص شدن. خدا انشالا بلا رو از همه دور کنه….

مشاهده کامل

خواهرم ۱۰ روز قبل از اینکه اسمی از کرونا تو ایران باشه مریض شد..ما فکر می‌کردیم آنفولانزا گرفته. اولش خفیف بود اما تقریبا ۳ روز بعدش حالش بدتر شد.
۵ روز بود مریض شده بود که از تنگی نفس شدید تو بیمارستان بستری شد. دو روز تو اورژانس بیمارستان بود بعد از دو روز به بخش منتقل شد. من خودم پیش خواهرم بود. از تنگی نفس حتی نمیتونست دراز بکشه، حتی نمیتونست تکیه بده خودش، میگفت احساس میکنم توی ریه هام کف هست و از وجود مایه لزجی که توی گلوش بود خیلی رنج میبرد. با توجه به علائمی که داشت خواهرم به پرستارا میگفت بخدا من کرونا گرفتم ولی پرستارا میگفتن نه کرونا نیست.
اول که عکس گرفته بودن و دکتر گفته بود ریه خیلی عفونت داره…
بهش آنتی بیوتیک تزریق میکردن و داخل اکسیژنش یه محلولی میریختن که به تنفسش کمک میکرد. مادرم که پیشش بود میگفت بهش دگزا هم زدن که بعد از دو روزی که توی بخش بود خود پرسنل مشکوک شدن. از خواهرم آزمایش گرفتن و ایزولش کردن تا چند ساعت بعد سریع اومدن و بردنش به آی سی یو. داخل آی سی یو مجدد تست كرونا گرفتن که مثبت بود.
تو آی سی یو هم همش بهش داروی بیهوشی میزدن که بخوابه چون خیلی خیلی تنگی نفس داشت تا اینکه بعد از ۶ روز فوت کرد…
خواهرم ٣٨ سالش بود و هيچ مشكل زمينه اي هم نداشت.تغذیه خیلی خوبی هم داشت. اگر خودمون میدونستیم کروناست تو خونه قرنطینش میکردیم شاید …
ناگفته نمونه چند روز بعد از خواهرم من، بچه هام، پدر و مادرم، خواهرام همگی مریض شدیم و همگی هم علائم خواهرمو داشتیم که ما خوب شدیم ولی متاسفانه خواهرم پر کشید. من از طب سنتی کمک گرفتم و فکر میکنم همون هم منو خوب کرد.
از تنگی نفس و سرفه داشتم خفه میشدم که از طب سنتی کمک گرفتم و خودمو بستم به سیاه دانه و عسل که بهش دوسین هم میگن دمنوش اویشن دمنوش زنجبیل و دارچین چای عسل و ابلیمو مولتی ویتامین. حتی به پدر و مادرم هم از همینا دادم خوب شدن پدر من آسم داره ولی شکر خدا خوب شد. نمي دونم شايدم ما مبتلا نشديم چون تست ندادیم ولی یه چیز مشترک بین هممون هنوزم هست. حس بویایی و چشاییمونو از دست دادیم یعنی من یک ماهه پیش مریض شدم هنوز برنگشته و ضعف بدنی زیاد سرگیجه های شدید….

مشاهده کامل

شما هم می توانید در مورد این بیماری داستان خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت داستان خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن داستان جدید " کلیک کنید. همچنین داستان شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، داستان شما نمایش داده می شود.

اول با تب و بیحالی و بدن درد شروع شد. شوهرم همون روز که احساس کرد حالش خوب نیست دیگه خونه نیومد. موند آموزشگاه. بنده خدا ۱۰ روز تنها بود اونجا خودشو قرنطینه کرده بود. من و بچه ها اومدیم خونه مامانم موندیم . براش غذا درست میکردیم بابام میبرد براش. اصلا نمیزاشت کسی وارد اتاقش بشه. فقط غذا رو میزاشت جلو در و میومد. خلاصه تو این ۱۰ روز هی حالش بدتر میشد. ۴ ۵ تا دکتر رفت هی گفتن آنفولانزاست. دیگه آخرش سرفه اش شروع شد و تهوع شدید گرفت که دیگه گفت میرم بیمارستان. رفت بیمارستان سینا ازش تست اکسیژن خون و سی تی اسکن از ریه گرفتن گفتن بله ریه درگیر شده…. بستریش کردن. ۳ روز تو اورژانس بستری بود بعد بردنش تو بخش الانم ۳ روزه تو بخشه. خداروشکر اکسیژن خونش بالا اومده و حالش بهتره

مشاهده کامل

خواهر اولیم 35 سالشه و حسابداره تو شرکت. دونفر از دارایی اومدن مثل اینکه اونا درگیر بودن. حتی قبل از اینکه اصلا اعلام کنن کرونا ایران اومده .خواهرم بعد یک هفته واسه الباقی ارائه مدارک رفته بود دارایی. دیده بود هردو نفر نیستن. اونجا حالشونو جویا شده بود گفته بودن جفتشون مریض شدن نمیان. خواهرمم از همون اول استرس کرونا رو داشت…. آخرای بهمن ماه بود زنگ زدن به آبجیم گفتن اون دو نفر یکیشون مرده. آبجیم همون جا ترسید.گفت کرونا بوده، پس منم میگیرم. تا ۲ اسفند آبجیم مریض شد. رفت دکتر ولی انقدر استرس کرونا رو داشت که بدتر شد. دو سه روز بعدش منم از ایشون گرفتم. باز باهم رفتیم دکتر که گفت مشکوکیم به کرونا ولی تو خونه قرنطینه بمونیم بهتره چون داروی خاصی نداره. گفت فقط به تغذیه و استراحتتون خوب برسید. مایعات و غذاهای مقوی گرم بخورید. من کلا عین خیالمم نبود از اول. ولی آبجیم بیشتر می‌ترسید. چون مشکوک بودیم چیزی هم نمیخورد حالش بدتر شد. بردیمش بیمارستان بوعلی. سی تی اسکن کردن ریه ها عفونت داشت بستری کردن. بعد بستری شدن ازشون مثل اینکه آزمایش گرفتن بعد ۷۲ ساعت جوابش از تهران اومد که مثبت بود. اونجاهم تا خواستن بستریش کنن افتاده بود گریه… تصورش کلا از کرونا این بود که دور از جون حتما میمیره. تا چند روز واقعا روحیه نداشت حالشم خوب نبود. ما زنگ میزدیم بهش کلا ناامید حرف میزد ولی بعد چهار روز دیده بود یکی از بیمارا خوب شده و مرخص شده روحیه گرفت. از اون روز بهتر شد. خداروشکر میخوام بگم واقعا این مریضی به استرس و نگرانی و ترس خیلی ربط داره چون سیستم ایمنی بدن میاد پایین. من و خواهرم علائممون یکی بود. از اول سردرد، سرفه، خستگی و بیحالی، سوزش ریه، بی اشتهایی …. ولی من تو خونه حالم بهتر شد. آبجیم بخاطر نگرانیش بدتر شد و از اونطرفم خواهر دومیم مبتلا شد (31 سالشه) و آزمایش خون داد که گفتن آزمایشت خوبه اما اگه حالت بدتر شد بیا بیمارستان. حالش بدتر شد و سی تی اسکن کردن و بعد بستریش کردنش. مامانمم همینطور سی تی اسکن کردن و بستری شد. مامانم 52 سالشه و دکتر به مامانم گفت که از نگرانی این بیماری رو گرفتی چون وقتی خواهرم بیمارستان بود مامانم واقعا آروم قرار نداشت. خیلیا از بیمارستان رفتن میترسن ولی تو بیمارستان بهتر میرسن چون که اکسیژن خون همش چک میشه ولی تو خونه مامانم تنگی نفس شدید گرفت… به قلبش فشار اومد که ما سریع بردیمش بیمارستان. الانم خداروشکر سه تاشونم از بیمارستان مرخص شدن. خدا انشالا بلا رو از همه دور کنه….

مشاهده کامل

خواهرم ۱۰ روز قبل از اینکه اسمی از کرونا تو ایران باشه مریض شد..ما فکر می‌کردیم آنفولانزا گرفته. اولش خفیف بود اما تقریبا ۳ روز بعدش حالش بدتر شد.
۵ روز بود مریض شده بود که از تنگی نفس شدید تو بیمارستان بستری شد. دو روز تو اورژانس بیمارستان بود بعد از دو روز به بخش منتقل شد. من خودم پیش خواهرم بود. از تنگی نفس حتی نمیتونست دراز بکشه، حتی نمیتونست تکیه بده خودش، میگفت احساس میکنم توی ریه هام کف هست و از وجود مایه لزجی که توی گلوش بود خیلی رنج میبرد. با توجه به علائمی که داشت خواهرم به پرستارا میگفت بخدا من کرونا گرفتم ولی پرستارا میگفتن نه کرونا نیست.
اول که عکس گرفته بودن و دکتر گفته بود ریه خیلی عفونت داره…
بهش آنتی بیوتیک تزریق میکردن و داخل اکسیژنش یه محلولی میریختن که به تنفسش کمک میکرد. مادرم که پیشش بود میگفت بهش دگزا هم زدن که بعد از دو روزی که توی بخش بود خود پرسنل مشکوک شدن. از خواهرم آزمایش گرفتن و ایزولش کردن تا چند ساعت بعد سریع اومدن و بردنش به آی سی یو. داخل آی سی یو مجدد تست كرونا گرفتن که مثبت بود.
تو آی سی یو هم همش بهش داروی بیهوشی میزدن که بخوابه چون خیلی خیلی تنگی نفس داشت تا اینکه بعد از ۶ روز فوت کرد…
خواهرم ٣٨ سالش بود و هيچ مشكل زمينه اي هم نداشت.تغذیه خیلی خوبی هم داشت. اگر خودمون میدونستیم کروناست تو خونه قرنطینش میکردیم شاید …
ناگفته نمونه چند روز بعد از خواهرم من، بچه هام، پدر و مادرم، خواهرام همگی مریض شدیم و همگی هم علائم خواهرمو داشتیم که ما خوب شدیم ولی متاسفانه خواهرم پر کشید. من از طب سنتی کمک گرفتم و فکر میکنم همون هم منو خوب کرد.
از تنگی نفس و سرفه داشتم خفه میشدم که از طب سنتی کمک گرفتم و خودمو بستم به سیاه دانه و عسل که بهش دوسین هم میگن دمنوش اویشن دمنوش زنجبیل و دارچین چای عسل و ابلیمو مولتی ویتامین. حتی به پدر و مادرم هم از همینا دادم خوب شدن پدر من آسم داره ولی شکر خدا خوب شد. نمي دونم شايدم ما مبتلا نشديم چون تست ندادیم ولی یه چیز مشترک بین هممون هنوزم هست. حس بویایی و چشاییمونو از دست دادیم یعنی من یک ماهه پیش مریض شدم هنوز برنگشته و ضعف بدنی زیاد سرگیجه های شدید….

مشاهده کامل

شما هم می توانید در مورد این بیماری پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این بیماری مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
بیماریهای پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر