تأثیر تغذیه و رژیم غذایی بر درمان ریزش مو

مجله پزشکی و سلامت
0 نظر | مدت زمان خواندن مقاله: 4 دقیقه
درخصوص این مطلب سوال دارید؟
تأثیر تغذیه و رژیم غذایی بر درمان ریزش مو

نقش تغذیه و رژیم های غذایی بر درمان ریزش مو

مجله پزشکی و سلامتآیا هر موقع موهایتان را شانه می‌زنید ، از ریزش موی بیش از حد خود ، کلافه می‌شوید؟ شما تنها کسی نیستید که به دنبال درمان ریزش مو هستید و از ریزش مو رنج می‌برید ، حدود 80 میلیون مرد و زن آمریکایی به خاطر سالخوردگی و یا بیماری‌هایی مانند اختلالات خود ایمنی، دیابت، کمبود ویتامین، استرس و کمبود خواب از ریزش مو رنج می‌برند.
مطمئناً ریزش مو بسیار رنج آور است و کم شدن روز به روز موهایتان شما را آزار می‌دهد ، اما امیدتان را از دست ندهید. تحقیقات نشان می‌دهند که تغذیه و رژیم غذایی مناسب تاثیر بسیار زیادی بر درمان ریزش مو دارد.
در این مطلب برایتان مواد غذایی فوق‌العاده‌ای را برای رشد مجدد مو و درمان ریزش مو ، معرفی می‌کنیم.

ماهی قزل آلا

مو ( مانند ناخن) یک رشته پروتئینی است و بدن برای تولید کراتین (جزء اصلی ساختار مو) به پروتئین نیاز دارد. در نتیجه برای رشد تار موی جدید ، باید مواد غذایی پروتئینی بخورید. پروتئین‌های دریایی بهترین انتخاب برای مصرف پروتئین در رژیم غذایی است و به خاطر اسید چرب امگا 3 و ویتامین‌هایی که دارد ، می‌تواند سلامت مو را حفظ کند. ماهی قزل آلا ماده غذایی مفیدی برای درمان ریزش مو است.

ماهی قزل آلا

درمان ریزش مو با عسل

استفاده از عسل به عنوان یک درمان موضعی ، برای بهبود ریزش مو و نازک شدن آن مفید است. در یک مطالعه ، افرادی که به مدت 4 هفته ، هر روز مخلوطی از عسل و آب (90% عسل + 10% آب) را به صورت موضعی به موهای خود مالیدند ، ریزش موی آن‌ها پس از مدتی متوقف شد.

آجیل و دانه

در مطالعه‌ای برای درمان ریزش مو ، تعدادی از افراد مورد مطالعه به مدت 6 ماه از منابع غذایی طبیعی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و آنتی‌اکسیدان‌ها استفاده کردند. 90% افراد مورد مطالعه ، کاهش ریزش مو ، 86% رشد مجدد مو و 87% آن‌ها ضخیم شدن موهایشان را گزارش دادند.
با توجه به مطالعات انجام شده ، بهتر است برای درمان ریزش مو ، آجیل و دانه‌های سرشار از امگا 3 و امگا 6، مانند گردو، دانه کتان و یا روغن‌ هسته انگور، آفتابگردان و کنجد بخورید.

آجیل و دانه

اسفناج و درمان ریزش مو

یک مطالعه بر روی زنان مبتلا به ریزش مو نشان داد که سطوح آهن و ویتامین D2 در افراد مبتلا به ریزش مو به طور قابل توجهی پایین‌تر از افراد طبیعی است . اسفناج یک ماده غذایی مناسب است زیرا این ماده غذایی غنی از آهن و سرشار از ویتامین C است، که موجب افزایش جذب آهن و درمان ریزش مو می‌شود.

صدف خوراکی

صدف خوراکی یکی از منابع اصلی روی است. روی یک ماده غذایی فوق‌العاده برای پیشگیری و درمان ریزش مو است . خوشبختانه، مکمل روی و خوردن مقدار زیادی از غذاهای غنی از روی می‌تواند سرعت ریزش مو را کاهش دهد. به همین دلیل اضافه کردن مواد غذایی حاوی روی مانند گردو ، صدف خوراکی ، اسفناج ، تخم مرغ ، تخم آفتابگردان ، نخود سبز ، جوانه گندم ، جو دوسر و نخود ، به رژیم غذایی موجب کاهش و یا درمان ریزش مو می‌شود.

صدف خوراکی

روغن‌های مفید برای کاهش ریزش مو

روغن نارگیل ، رزماری و کدو تنبل مانند شهدی بر روی پوست سر عمل می‌کند. در مطالعه‌ای راجع به درمان ریزش مو نشان داده شد که روغن دانه کدو تنبل موجب افزایش 40 درصدی رشد مو می‌شود. علاوه بر مصرف این روغن‌ها در رژیم غذایی ، استفاده موضعی از این روغن‌ها نیز مزایای زیادی دارد ؛روغن نارگیل برای محافظت از مو در برابر از دست دادن پروتئین مفید است و روغن رزماری که عنصر اصلی آن روگین است ، در مقایسه با ماینوکسیدیل ، موجب افزایش بیشتر رشد مو و خارش کمتر پوست سر می‌شود.

جلبک دریایی برای درمان ریزش مو

مطالعات اخیر نشان می‌دهند که مکمل‌های خاص حاوی جلبک دریایی به رشد مجدد و ضخیم شدن مو کمک می‌کنند. این مکمل‌ها روند درمان ریزش مو را سریع می‌کنند و برای افزایش رشد مو بسیار مؤثر هستند.

فروش اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی

پیشنهاد خرید محصولات مراقبت از مو

پیشنهاد می کنیم حتماً از فروشگاه اینترنتی دکتر سوشا دیدن فرمائید. خرید اینترنتی محصولات آرایشی و بهداشتی از بهترین برند های خارجی و ایرانی با بهترین قیمت ☀ با ضمانت اصل بودن کالا ☀ دارای تاییدیه وزارت بهداشت ایران و نشان سیب سلامت.

 

© وب سایت پزشکی و سلامت دکتر سوشا

شما هم می توانید در مورد این مقاله پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید

برای ثبت پرسش خود لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شده یا روی دکمه " افزودن پرسش جدید " کلیک کنید. همچنین پرسش شما بعد از ثبت، توسط مدیریت سایت بررسی و بعد از تاییدیه مدیریت سایت، پرسش شما نمایش داده می شود.
هیچ پرسشی در رابطه با این مقاله مطرح نشده است. چنانچه پرسشی دارید، آن را با کاربران و پزشکان سایت مطرح نمایید.
مقالات پیشنهادی
ویدئوها
ویدئوهای بیشتر